OM RALLY TRON

Vi søker flere frivillige

Vil du være en del av Nordens mest spektakulære rallyopplevelse? Rally Tron søker entusiastiske frivillige som ønsker å bli med på eventyret!

Rally Tron, Nordens mest spektakulære motorsportbegivenhet, søker etter dedikerte frivillige som ønsker å bli en sentral del av dette utrolige arrangementet. Som frivillig vil du få muligheten til å bidra til suksessen til dette unike arrangementet, møte motorsportens største stjerner, og skape uforglemmelige minner. Uansett om du er interessert i logistikk, sikkerhet, administrasjon, eller bare ønsker å være en del av et lidenskapelig miljø, har vi en plass for deg.

Hva kan du forvente deg som frivillig?

Som frivillig på Rally Tron får du en eksklusiv sjanse til å være en del av en begivenhet som går uten sidestykke i Norden. Du vil bli en nøkkelaktør i å gjøre arrangementet smidig, sikkert og minneverdig for deltakere og publikum.

Her er noen av de spennende oppgavene du kan ta del i:

  • Logistikk og Arrangementsstøtte: Bidra til planlegging og gjennomføring av arrangementet. Dette inkluderer alt fra oppsett og nedrigging av infrastruktur, til å hjelpe til med at ting går knirkefritt.
  • Sikkerhet: Vær med på å opprettholde en trygg og sikker løpsopplevelse. Samarbeid med profesjonelle sikkerhetsteam for å sikre at både deltakere og publikum er i gode hender.
  • Administrasjon og kommunikasjon: Hjelp til med registrering av deltakere, koordinering av frivillige, og informasjonsspredning til alle involverte parter.
  • Hospitality: Gi støtte til førere, team, og VIP-gjester for å sikre at alle har en førsteklasses opplevelse under Rally Tron.
  • Markedsføring: Bidra til å spre ordet om Rally Tron gjennom sosiale medier, presse og markedsføring.

Hvorfor bli frivillig på Rally Tron?

Å være en del av Rally Tron-frivilligteamet gir deg en unik mulighet til å:

  • Få erfaring innen motorsport og events som kan være verdifull i din karriere
  • Skape uforglemmelige minner og opplevelser du vil bære med deg livet ut
  • Bidra til at Rally Tron består, og kan fortsette å vokse
  • Bli kjent med andre mennesker

Rally Tron trenger deg for å lykkes og fortsette å vokse som en banebrytende begivenhet innen motorsport i Norge. Uansett om du er en erfaren frivillig eller ny til frivilligarbeid, er din innsats og entusiasme hjertelig velkommen.

Bli med oss på dette utrolige eventyret, og vær med på å forme fremtiden for Rally Tron.

Interesseskjema

Er du interessert i å være frivillig på Rally Tron? Meld deg som frivillig i dag, og sammen vil vi lage historie på veien til toppen av Tronfjell!

Legg igjen din kontaktinformasjon, og så hører du fra oss.

Skriv inn ditt fornavn og evnt etternavn
Skriv inn ditt etternavn
Skriv inn dn gyldige epostadresse
Har du noen spesielle ønsker ift. hva du ønsker å jobbe med, eller annet på hjertet, skriv det her.
GDPR – felt for å godta at RT lagrer din kontaktinformasjon
Send inn interesseskjema