OM RALLY TRON

Våre samarbeidspartnere

Rally Tron er stolte av å samarbeide med noen av de mest engasjerte og støttende partnerne som deler vår lidenskap for motorsport. Takket være våre samarbeidspartnere (og ivrige ildsjeler) lever Rally Tron i dag. For å kunne fortsette, trenger vi flere samarbeidspartnere som vil bli med oss på reisen.

Rally Tron, Nordens mest spektakulære rally, drives av lidenskapen og engasjementet til vårt dedikerte team av frivillige. Rally Tron er stolte av å samarbeide med noen av de mest engasjerte og støttende partnerne som deler vår lidenskap for motorsport. Takket være deres verdifulle støtte har vi kunnet levere spektakulære rallyopplevelser til vårt dedikerte publikum.

Våre nåværende samarbeidspartnere er ryggraden i Rally Tron, og de har bidratt til å gjøre arrangementet til det det er i dag. Sammen har vi skapt uforglemmelige øyeblikk, og spennende racing som har begeistret fansen.

Stort takk til våre nåværende samarbeidspartnere for deres støtte, og velkommen til potensielle nye partnere som ønsker å bli med på vårt utrolige rallyeventyr!

GULLSPONSOR

Innlandet fylkeskommune logo

SØLVSPONSOR

alvdal-kommune-logo
TESS tekniske faghandel logo
Logo-Autoskade-Tynset
S lillestrøm AS logo

BRONSESPONSOR

Logo Tronfjell Maskin på Alvdal
S Tronsli logo
jonstad-logo

Vi søker etter samarbeidspartnere

Rally Tron søker stadig etter nye samarbeidspartnere som ønsker å bli med på laget, og styrke vår satsning på å levere det mest spektakulære rallyet i Nordens motorsportscene.

Hvis din bedrift eller organisasjon deler vår visjon om å bringe rallysport til nye høyder og ønsker å bli en del av vår voksende rallyfamilie, vil vi gjerne høre fra deg. Sammen kan vi akselerere mot suksess, og skape en enda mer imponerende fremtid for Rally Tron!

Gul bil i full fart med støvsky bak seg på Rally Tron

«Motorsporten, og ikke minst rally, er en sport som trekker stort publikum både i inn- og utland. Rally Tron kan være starten på noe stort. På sikt tror jeg billøpet kan trekke mye publikum, og det vil være gunstig for Alvdal og resten av regionen»

Jan Inge Gjermundshaug, Tronfjell Maskin