Overnatting

Enten du foretrekker koselige hytter, moderne hoteller eller sjarmerende campingplasser, har Rally Tron-området et bredt utvalg av overnattingsmuligheter for deltakere og tilskuere. Nyt en avslappende natt, slik at du er klar for spektakulære rallyopplevelser dagen etter!

frichs-alvdal-oversiktsbilde

Frich’s Alvdal

Se lyset over Tronfjell, føl roen ved Glomma, der elva sakte smyger seg gjennom landskapet, akkurat der Østerdalen åpner seg opp og gir deg følelsen av frisk luft og frihet.

Gå til frich.no

Bilde av fasaden til Steien Hotel med en vakker hage

Steien Hotel og Skydsstation

Steien Hotel er et hotell i Alvdal sentrum ved foten av Tronfjell, med 21 sengeplasser fordelt på 12 unike rom. Alle rom har små bad med dusj og toalett. 

Gå til steienhotel.no

sandli-overnatting

Sandli overnatting

Sandli har rom med tv og Internett tilgang. Leilighet kan leies for en eller flere netter. 2 og 4 sengers små hytter med felles nyrenovert sanitær anlegg.

Gå til sandliovernatting.no

Baugsberget fjelltopphytter med utsikt mot Tronfjell i alVDAL

Baugsberget Fjelltopphytter

Baugsberget Fjelltopphytter ligger i Alvdal, hvor du kan få en eksklusiv bo- og naturopplevelse på kanten av Baugsberget, 800 moh. De tre hyttene har opptil 4 sengeplasser. Her kan du nyte utsikten mot Tronfjell og naturen rundt deg.

Gå til fjelltopphytter.no

Bilde fra gjelten camping på Alvdal

Gjelten Camping

Gjelten Bru Camping ligger idyllisk til ved elva Folla i Alvdal. Rolig familiecamping med 13 hytter, 45 punkter el. opplegg for bobiler og campingvogner, moderne sanitæranlegg, kiosk og informasjon og TV-stue.

Gå til gjeltenbrucamping.no

langodden-gard

Langodden Gård

Langodden Gard camping ligger idyllisk til ved Glåma 10 km sør for Alvdal sentrum. Gården er typisk for distriktet, med mjølkeproduksjon og skogsdrift. Hyttene og campingplassen har nær tilknytting til gården.

Gå til Langodden Gård

savalen-hotel-utenfra

Savalen Fjellhotel og Spa

Savalen Fjellhotell & Spa ligger vakkert til ved Savalsjøen, ca. 30 minutter unna Alvdal med bil. Hotellet har flott velværebasseng og spa, restaurant, rom i ulike størrelser, bar og dansesal.

Gå til savalen.no

gaia-senter-alvdal

Gaia senter

Gaia Homes ønsker å bygge hus med fokus på økologi, helse og livskvalitet, hvor de er inspirert av tradisjonell sirkulær byggeskikk. 

Gå til gaiasenter.no

tynset-hotel

Tynset Hotel

Sjarmerende Tynset Hotell ligger midt i hjertet av Tynset Sentrum som er Nord-Østerdalens handelssentrum, 3 minutters gange fra jernbanestasjonen.

Gå til tynsethotel.no

tynset-camping-rom

Tynset Camping

Tynset Camping holder til sentralt i Tynset sentrum i Nord-Østerdal i et flott landskap, ypperlig for campingturer og et opplevelsesrikt opphold med innspill av jakt, fiske og fine gåturer. 

Gå til tynsetcamping.no