GRATIS INNGANG

Vi ønsker DEG velkommen til en uforglemmelig opplevelse på Alvdals eget svar på Pikes Peak i USA. Rally Tron er en unik begivenhet i norsk og europeisk rallysport, hvor vi kombinerer tekniske skogsbilveier med halsbrekkende hastigheter nær 200 km/t.

Vi ønsker publikum velkomne!

Inngangen til Rally Tron er helt GRATIS, og vi oppfordrer deg til å ta med familie og venner for å oppleve adrenalinfylte øyeblikk. Her kan dere kan heie på noen av Norges beste rallyutøvere, og få en magisk opplevelse på toppen av Tronfjell.

Kom og bli en del av rallyfamilien! Datoen nærmer seg, og vi gleder oss til å se deg ved Tronfjell. Ikke gå glipp av sjansen til å være en del av Nordens mest spektakulære rally.

Bilde av publikum og tilskuere på Rally tron 2019. Foto Morten-Haugseggen
Bilde: Morten Haugseggen

Støtt gjerne Rally Tron med frivillig bidrag

Rally Tron er hjertet av frivillig innsats av dedikerte mennesker som elsker rallysporten, og ønsker å gi deg den beste opplevelsen. For at Rally Tron skal bestå og fortsette å imponere, setter vi STOR pris på om du har lyst til å gi et lite bidrag. Hver krone teller, og bidrar til å gjøre dette arrangementet enda bedre. Du støtter ikke bare et spektakulært rally, men også en lidenskapsdrevet samfunn som ønsker å bevare og dele denne fantastiske sporten.

Vipps til 709363

Rally Tron 2023

Vær en del av Nordens mest spektakulære rally på Tronfjell. I år inviterer vi til NM-runde, og NRK kommer for å få med seg begivenheten. Ta med deg deg og dine, og la oss skape minner sammen!

rod-rallybil-oppover-tronfjell-rally-tron

Program

Les mer om hva som skjer på årets Rally Tron fredag 6/10 og lørdag 7/10.

Les årets program

Les råets program

Bilde av fire stk som koser seg og smiler på pub

Rally Bankett og Pub

Frich’s Alvdal inviterer deg til en uforglemmelig Bankett og PUB etter rallyet.

Les mer om bankett og pub

Ke