PÅMELDING RALLY TRON

Påmelding for deltagere

Bli en del av Nordens mest spektakulære rallyeventyr. Fra tekniske skogsbilveier til hjertepumpende raske partier med topphastigheter nær 200 km/t, vil du oppleve en utrolig variasjon i terrenget.

Vi er stolte av å sammenligne oss med det legendariske Pikes Peak i USA, fordi vi vet at vårt rally er på nivå med de beste internasjonale arrangementene. Vår visjon er enkel: å skape noe helt unikt, ikke bare innenfor norsk bilsport, men også på den europeiske scenen.

En variert og utfordrende løype

Rally Tron gir deg alt du kan ønske deg som rallysjåfør. Fra tekniske skogsbilveier til hjertepumpende raske partier med topphastigheter nær 200 km/t, vil du oppleve en utrolig variasjon i terrenget. Men det er ikke alt! Vårt rally inneholder også spektakulære og unike elementer som du ikke finner maken til, verken i norsk eller europeisk rallysport. Det er her eventyret begynner, og du er hjertelig velkommen til å være med!

Meld deg på Rally Tron

Dette er din sjanse til å delta i en begivenhet som vil bli snakket om i lang tid fremover. Rally Tron gir deg muligheten til å teste dine ferdigheter mot noen av de beste i bransjen, og å bli en del av en unik rallyopplevelse som vil leve videre i minnet ditt. Ikke gå glipp av denne sjansen til å være en del av Norges mest spektakulære rallyeventyr!

Meld deg på Rally Tron via vår leverandør, EQ timing*, og bli en del av Rally Tron-historien!

*Info om EQ Timing:
EQ Timing er en leverandør av tidtaking og arrangementsservice, som vi benytter for Rally Tron-arrangementet.

Rally bil opp Tronfjell hvor du ser alle fjellene bak
På vei mot toppen: Rallybilen utfordrer Norges høyeste bilvei i Rally Tron. Foto: Morten Haugseggen