OM RALLY TRON

Arrangør av Rally Tron

Rally Tron arrangeres i dag av KNA Fjellregionen, som er den eldste bilorganisasjonen i Norge.

KNA Fjellregionen (ekstern nettside) er KNAs nyeste lokalavdeling. Fjellregionen omfatter Alvdal, Folldal, Os, Rendalen, Tolga, Tynset og Røros. KNA Fjellregionen er først og fremst kjent for å være arrangør av Rally Tron – Norges svar på Pikes Peak.

Tilbud til alle i Fjellregionen

Selv om mange av avdelingens aktiviteter vil kretse rundt Rally Tron og Tronfjellet, er det også slik at avdelingen vil gjøre en innsats på andre områder. KNA er en komplett bilorganisasjon. Dette betyr at alle som bor i Fjellregionen, enten de er vanlige bilister, ungdom eller bilsportinteresserte kan melde seg inn, få fordeler og støtte organisasjonens arbeid.

– KNA har nemlig kjempet for bilismen siden bilens barndom, og jobber aktivt med blant annet bilavgifter, trafikksikkerhet og å sikre gode fordeler til egne medlemmer. Et medlemskap i KNA Fjellregionen bidrar til lokale aktiviteter i Fjellregionen, i tillegg til nasjonalt arbeid for bilistene, poengterer generalsekretær Børre Skiaker.

Tekst fra kna.no: «KNA stifter lokalavdeling i fjellregionen»

Spørsmål til KNA Fjellregionen?

Ta gjerne kontakt med oss på telefon +47 21 60 49 00 eller send en e-post-post post@kna.no.

Bli medlem av KNA Fjellregionen

Bli med i et aktivt klubbmiljø med bilen i sentrum.
KNA Fjellregionen jobber med ulike typer aktiviteter, hor mange av disse naturlig nok er engasjert i bilsport – fra gokart til rally på profesjonelt nivå. Det finnes tilbud til de miste, og til godt voksne medlemmer. 

Les mer på kna.no sine nettsider, og bli medlem.

kna-fjellregionen-logo-pa-bakgrunn