Overnatting på Rally Tron

Rally Tron er mer enn bare en konkurranse – det er en spektakulær opplevelse som varer i flere dager. For deltakere og tilskuere er det viktig å finne riktig overnattingssted for å hvile ut, lade opp og være klar til å bli en del av rallyets puls. Heldigvis tilbyr Rally Tron-området et bredt utvalg av overnattingsmuligheter som passer for alle preferanser og budsjett.

Moderne hoteller – komfort og bekvemmelighet

For de som foretrekker moderne komfort og bekvemmelighet, finnes det flere hoteller i nærheten av Rally Tron. Her kan du slappe av i luksuriøse rom, nyte deilige måltider på hotellets restauranter, og benytte deg av fasiliteter som svømmebassenger og treningsstudioer. Et opphold på et hotell gir deg muligheten til å lade opp med stil og eleganse.

Hotelloversikt:

Bilde av hotellhagen til Steien hotel i Alvdal
Steien Hotel og Skystation ligger et steinkast unna Alvdal togstasjon. Foto: Steien Hotel

Fjelltopphytter – Unik overnatting

Baugsberget Fjelltopphytter ligger majestetisk i Alvdal, og tilbyr en eksklusiv bo- og naturopplevelse på 800 meters høyde. Disse tre hyttene, med opptil 4 sengeplasser, gir deg muligheten til å nyte en panoramautsikt mot Tronfjell og den praktfulle naturen som omgir deg.

Koselige hytter – et hjem borte fra hjemmet

Hvis du ønsker en rustikk og autentisk opplevelse i naturen, kan koselige hytter være det perfekte valget. Disse hyttene ligger spredt rundt i Rally Tron-området og gir deg muligheten til å komme tett på naturen samtidig som du har all komforten du trenger. Etter en spennende dag med rallyaksjoner, kan du trekke deg tilbake til din egen lille oase av ro og stillhet.

Hytteoversikt:

Sjarmerende campingplasser – tett på naturen

Hvis du ønsker å komme tett på naturen og dele opplevelsen med andre rallyentusiaster, kan en campingplass være den rette løsningen. Campingplassene i Rally Tron-området gir deg muligheten til å sette opp telt eller parkere bobil, og du kan glede deg over fellesskapet med likesinnede campingentusiaster. Når kvelden kommer, kan du dele historier rundt leirbålet og nyte den klare stjernehimmelen.

Campingplassoversikt:

Bilde fra gjelten camping på Alvdal
Gjelten Bru Camping ligger idyllisk til ved elva Folla i Alvdal. Foto: Gjelten camping

Uansett hvilken overnattingsmulighet du velger, vil du være godt forberedt på å oppleve alt Rally Tron har å tilby. Enten du foretrekker å trekke deg tilbake til en koselig hytte, nyte luksusen på et moderne hotell eller omfavne fellesskapet på en campingplass, vil din overnatting bidra til å gjøre Rally Tron-opplevelsen komplett.

Husk å bestille overnatting i god tid, da arrangementet trekker til seg deltakere og tilskuere fra nær og fjern. Med riktig overnattingssted vil du være klar til å oppleve spenningen og adrenalinet i Rally Tron og skape minner som varer livet ut. Vi ser frem til å ønske deg velkommen til Rally Tron-området, og håper du får en uforglemmelig opplevelse!