Klar, ferdig, BANKETT & PUB!

Når støvet har lagt seg og motorene har stilnet, er det på tide å sette kursen mot vår pulserende pub for en uforglemmelig kveld! Uansett om du var på løypa eller heiet fra sidelinjen, er du hjertelig velkommen til å bli med oss på festen!

Frich’s Alvdal inviterer deg til en uforglemmelig Bankett og PUB etter rallyet, der adrenalinet fra løypa møter pulsen fra dansegulvet.

Bilde av fire stk som koser seg og smiler på pub

Bankett

Ta plass ved vårt eksklusive rallybord, og nyt en gastronomisk opplevelse som går i høy hastighet! Våre kokker har forberedt en meny som vil få smaksløkene til å svinge i takt med svingene på løypa. Det vil være buffé med kalde og varme retter, og vi lover deg en god opplevelse.

  • Åpningstider kl. 19.00 – 21:30
  • Pris: kr. 350,-

Pub

Når kvelden faller på, og stjernene titter frem, er det på tide å løsne slipsene (eller skjorteknappen), og slenge på deg de komfortable skoene. Vår pub er stedet der du kan slappe av, nyte gode samtaler, og skape minner med gamle og nye venner. Det spiller ingen rolle om du er en rallyveteran eller en førstegangsbesøkende – her er alle hjertelig velkomne!

  • Åpningstider kl. 21:30 – 01:00
  • Pris: kr 280,-, inkluderer 2 enheter (øl, vin eller drink)

Så samle vennegjengen, inviter naboene og kom som du er – det blir en kveld full av glede, latter og uforglemmelige øyeblikk på bankett og pub. Det blir en akselerert fest som du ikke vil gå glipp av!

OVERNATTING, CAFE OG KRO

Frich’s Alvdal

Adresse: Nord-Østerdalveien 5148, Alvdal 2560+47 62 48 80 00
Bilde av en stue på Frichs Alvdal
Bilde av Frichs Alvdal, og et restaurantbord
Bilde av Frichs på Alvdal